Rammen ter adoptie

Wij proberen de rammen zsm te laten castreren, maar soms moeten konijnen daar even op wachten ivm dat het voor een ander konijn dan belangrijker is.
Indien u graag een bepaalde ram wilt adopteren die nog niet gecastreerd is, kunt u hem wel reserveren en dan zorgen wij dat hij zsm gecastreerd word.

Hallo,
Ik ben Rex. Ik ben geboren op 3 oktober 2017, en ben dus 1 jaar oud. Ik ben hier geboren in de opvang.

Ik ben een klein/middelgroot konijn. Mijn moeder is een Hollander en mijn vader een klein Lotharinger. Ik kijk graag stiekem om het hoekje om alles in de gaten te houden. Ik vind kriebelen op mijn koppie erg lekker. Oppakken vind ik nog best wel eng en moet hier nog aan wennen zodat mijn nieuwe baasje mij makkelijk kan controleren. Ik vind het heerlijk om lekker te kunnen rennen, springen en spelen. Ik hoop dat ik dit bij mijn nieuwe baasje volop mag doen samen met een leuk en lief vriendinnetje. Ik word met de dag nieuwsgieriger en kom steeds grager even kijken wat er aan de hand is.

Ik ben al gecastreerd, maar ik mag pas vanaf 16 oktober daten.

Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben Knabbel. Ik ben op 9 mei 2018 gevonden in een park, ik werd toen geschat op 4 weken dus ik ben waarschijnlijk rond 18 april geboren. Ik ben nu dus zo’n 6 maanden oud.

Ik word waarschijnlijk een klein tot middelgroot konijn. Ik ben een Witte van Hotot. Ik ben erg nieuwsgierig en sta letterlijk altijd vooraan te kijken. Ik weet prima wat ik wil en doe dat dan ook. Oppakken heb ik geen tijd voor, ik ben veel te druk met rennen en spelen. Af en toe een kriebeltje in mijn pauzes vind ik wel leuk en gezellig.

Ik ben nog niet gecastreerd, maar ik mag al wel gereserveerd worden.

Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben DJ. Ik ben geboren in december 2016, en ben dus 1 jaar oud.

Ik ben een klein konijn. Ik ben waarschijnlijk een Hollander kruising. Ze zeggen hier dat ik best wel een boefie ben. Ik vraag ook wel een beetje om aandacht door dingen te doen waardoor ze wel bij mij moeten komen kijken. Oppakken hou ik niet zo van. Het liefste sta ik met mijn 4 pootjes lekker op grond en kom ik zelf een snelle kriebel bij je halen tijden het chillen en spelen door. Ik zou het erg leuk vinden om met mijn nieuwe baasje gezellige spelletjes te doen. Ze zeggen hier dat ik het misschien zelfs leuk ga vinden om agility te doen, dat zou iets zoals een soort hindernisbaan zijn.

Ik ben al gecastreerd, maar nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben Jimmy. Ik ben geboren op 27 mei 2017, en ben dus 1 jaar oud.

Ik ben een middelgroot konijn. Ik ben een Teddy Widder. Dit betekent dat ik lange haren heb die 1-2x per week goed geborsteld worden met een goede borstel. En 1x in de zoveel tijd zou een trimbeurt ook wel erg fijn, zoals je kunt zien heb ik die pas gehad. U mag in de opvang een test borstelbeurt doen, om te kijken of het u lukt en of u het geen probleem vind om dit toen. Ook word u geïnformeerd voor goede materialen om mijn vachtverzorging voor zowel u als voor mij zo prettig mogelijk te laten verlopen. Op het moment zijn de haren op mijn rug niet erg lang, ze vermoeden dat het naarmate van tijd nog weer terug komt. Ik ben gek op kriebels en ga er lekker voor zitten. Ik vind het erg leuk om lekker te kunnen spelen, ik zie mijn borstelbeurten dan ook als een speelpartijtje en vind het dus ook echt niet erg om geborsteld te worden. 

Ik ben al gecastreerd, maar nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben Sem. Ik ben geboren op 1 mei 2018, en ben dus 5 maanden oud. Ik ben in de opvang gekomen samen met mijn broertje Eros.

Ik ben een klein konijn. Ik ben waarschijnlijk een Hollander kruising. Oppakken vind ik best spannend en vind het niet zo heel leuk. Ook handen vind ik nog een beetje eng en moet er echt even aan wennen. Zodra ik door heb dat het ‘veilig’ is kan ik een korte kriebel op mijn koppie wel waarderen.
Ik kijk het liefste de kat uit de boom vanaf mijn vaste plekje, ik vind nieuwe dingen nog erg spannend en heb wat meer tijd nodig om aan dingen te wennen.

Ik ben nog niet gecastreerd, maar ik mag al wel gereserveerd worden.

Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben Eros. Ik ben geboren op 1 mei 2018, en ben dus 5 maanden oud. Ik ben in de opvang gekomen samen met mijn broertje Sem.

Ik ben een klein konijn. Ik ben waarschijnlijk een Hollander kruising. Ik vind oppakken nog een beetje eng, maar zolang het niet al te lang duurt vind ik het wel prima. Kriebels vind ik heerlijk, en daar wil ik echt wel even goed voor gaan zitten om ze te ontvangen. Ik ben erg nieuwsgierig en ik houd dan ook alles strak in de gaten zodat ik geen ‘nieuwtjes’ mis.

Ik ben nog niet gecastreerd, maar ik mag al wel gereserveerd worden.

Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben Dadel. Ik ben geboren op 1 november 2016, en ben dus 1 jaar oud.

Ik ben een middelgroot konijn. Ik ben een Teddy widder. Kriebels vind ik wel fijn, maar hoeft van mij niet al te veel. Oppakken vind ik verschrikkelijk en wil dat dus echt niet. Ik heb een flinke bos haren die 1-2x per week goed geborsteld moeten worden met een goede borstel. En 1x in de zoveel tijd zou een trimbeurt ook wel erg fijn. U mag in de opvang een test borstelbeurt doen, om te kijken of het u lukt en of u het geen probleem vind om dit toen. Ook word u geïnformeerd voor goede materialen om mijn vachtverzorging voor zowel u als voor mij zo prettig mogelijk te laten verlopen. Ik ben gek op mijn vrijheid en kan dan ook echt flink boos worden als dat van mij word afgenomen.

Ik ben al gecastreerd.
Ik ben ingeënt voor RHD1 en RHD2, mijn enting verloopt in mei 2019.
En mijn myxomatose inenting verloopt in November 2018.

Op het moment verblijft er nog 1 ram in de opvang die nog niet op de site staat.
Hij is al gecastreerd maar nog niet ingeënt, hij is 4/5 jaar oud. 
Voor meer info, neem contact met ons op.