Rammen ter adoptie

Wij proberen de rammen zsm te laten castreren, maar soms moeten konijnen daar even op wachten ivm dat het voor een ander konijn dan belangrijker is.
Indien u graag een bepaalde ram wilt adopteren die nog niet gecastreerd is, kunt u hem wel reserveren en dan zorgen wij dat hij zsm gecastreerd word.

Hallo,

Ik ben DJ. Ik ben geboren in december 2016, en ben dus 2 jaar oud.

Ik ben een klein konijn. Ik ben waarschijnlijk een Hollander kruising. Ze zeggen hier dat ik best wel een boefie ben. Ik vraag ook wel een beetje om aandacht door dingen te doen waardoor ze wel bij mij moeten komen kijken. Oppakken hou ik niet zo van. Het liefste sta ik met mijn 4 pootjes lekker op grond en kom ik zelf een snelle kriebel bij je halen tijden het chillen en spelen door. Ik ben heel nieuwsgierig en kom graag even kijken wat er gaande is. Ik zou het erg leuk vinden om met mijn nieuwe baasje gezellige spelletjes te doen. Ze zeggen hier dat ik het misschien zelfs leuk ga vinden om agility te doen, dat zou iets zoals een soort hindernisbaan zijn.

Ik ben al gecastreerd, maar nog niet ingeënt.

Hallo,

Ik ben Friedel. Ik ben geboren juni 2018, en ben dus 8 maanden oud.

Ik ben een klein konijn. Ik ben een Lotharinger kruising. Kriebels en knuffels vind ik opzich niet zo’n groot probleem. Oppakken hou ik niet zo van, ik blijf liever met mijn 4 pootjes op de grond. Ik vind het heerlijk om lekker languit te kunnen chillen, maar ook spelen vind ik erg leuk. Zo zegt de opvang hier dat ik nog wel eens een viezerikje ben omdat ik het ook erg leuk vind om in plassen water en in ons toiletje te spelen. Ik ben een vrij rustig ventje met zo nu en dan mijn dolle 5 minuten. Ik vind het belangrijk dat mijn vriendjes en vriendinnetjes genoeg te eten krijgen, waardoor ik zelf soms te laat ben voor de lekkere dingen om die reden wil de opvang mij liever niet uit plaatsen in een groep.

Ik ben gecastreerd.
Ik ben ingeënt, namelijk voor;
RHD1+Myxomathose, geldig t/m november 2019
RHD2, geldig t/m november 2019

Hallo,

Ik ben Muck. Ik ben geboren in juni 2018, en ben dus 7 maanden oud.

Ik ben een klein konijn. Ik ben een Hollander kruising. Ik vind kriebels zo nu en dan wel lekker, vooral op mijn koppie. Oppakken vind ik heel eng en heb ik liever niet. Ik vind het heel leuk om lekker te kunnen spelen. Handen vind ik erg spannend en kan als ik je niet ken eerst ook nog erg schrikkerig ernaar reageren. Ik heb tijd nodig om te wennen, want ik vind alles aan het begin nog erg spannend.

Ik ben nog niet gecastreerd, maar ik mag al wel gereserveerd worden.
Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,

Ik ben Bunbun. Ik ben geboren op 15 januari 2018, en ben dus 1 jaar oud.

Ik ben een klein konijn. Ik ben een Nederlandse hangoor dwerg (NHD). Ik hou van kriebels en knuffels. Oppakken vind ik ook geen enkel probleem. Ik ben enorm nieuwsgierig en sta altijd met mijn neus vooraan om alles heel goed in de gaten in de gaten te houden. Ik ben gek op aandacht en ook spelen met mensen vind ik erg leuk. De opvang denkt dat ik denkspelletjes erg leuk zou vinden. Al is het gene waar ik het meeste naar uitkijk de liefde die ik mijn nieuwe vriendinnetje mag geven. Ik zie hier al die knappe meisjes al huppelen en hoop dan ook snel een eigen meisje te hebben.

Ik ben nog niet gecastreerd, maar ik mag al wel gereserveerd worden.
Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,

Ik ben Nacho. Ik ben geboren in juli 2017, en ben dus 1 jaar oud.

Ik ben een klein konijn. Ik ben een leeuwenkop kruising. Ik heb tijd nodig om te wennen, maar zodra ik dat ben vind ik kriebelen wel leuk en fijn. Oppakken vind ik niet zo heel leuk en hoeft van mij ook niet zo. Ik ben nieuwsgierig en gebruik mijn oren dan ook goed om te weten wat er allemaal gebeurd. Spelen vind ik wel leuk, vooral dingen slopen is mijn ding.

Ik ben al gecastreerd, maar nog niet ingeënt.

Hallo,

Ik ben Spot. Ik ben geboren op 31 augustus 2018, en ben dus 5 maanden oud.

Ik word een middelgroot konijn. Ik ben een Duitse hangoor kruising. Ik ben gek op kriebelen, aaien en knuffels. Oppakken vind ik geen probleem, soms wel een klein beetje eng. Ik vind het erg leuk om te spelen en ben erg nieuwsgierig, zodra er iemand bij mij komt kom ik dan al snel aangerend om even kennis te komen maken.

Ik ben al gecastreerd, maar ik mag pas vanaf 19 maart daten.

Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,

Ik ben Mees. Ik kom ergens vandaan waar heel veel konijntjes woonden, hierdoor weten ze niet wanneer ik geboren ben, maar hier in de opvang schatten ze mij zo’n 1 jaar oud.

Ik ben een klein konijn. Ik ben een Lotharinger kruising. Ik ben heel nieuwsgierig en wil alles wel weten. Ik vind het heel leuk om te spelen. Knuffels en kriebels vind ik heerlijk. Oppakken hoeft van mij niet zo. Ik ben gek op spelen en ben dan ook af en toe nogal ondeugend en hou sommige voor de gek.
Oow zie je die gekke plek op mijn neus? Ik was iets te nieuwsgierig en heb mijn koppie geschaafd aan mijn waterfles.

Ik ben nog niet gecastreerd, maar ik mag al wel gereserveerd worden.

Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,

Ik ben Tommy. Ik ben geboren in 2018, en ben dus zo’n 1 jaar oud.

Ik ben een dwergkonijn. Ik ben een kleurdwerg kruising. Oppakken vind ik geen probleem zolang het maar niet te lang duurt. Kriebels, knuffels en kroelmomenten vind ik wel fijn. Ik ben vrij rustig met af en toe wat ondeugende momenten. Ik maak me niet zo druk om alles, ik vind het leuker om lekker languit te kunnen chillen.

Ik ben nog niet gecastreerd, maar ik mag al wel gereserveerd worden.

Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,

Ik ben Tobias. Ik kom ergens vandaan waar heel veel konijntjes woonden, hierdoor weten ze niet wanneer ik geboren ben, maar hier in de opvang schatten ze mij zo’n 2 jaar oud.

Ik ben een klein konijn. Ik ben een kruising, maar van wat precies weet de opvang niet. Ik vind kriebels en knuffels wel leuk. Oppakken vind ik geen probleem. Ik vind het leuk om te spelen, maar dingen slopen is toch wel echt mijn passie. Ik ben door een ander konijn in mijn neus gebeten waardoor ik een klein stukje van mijn neus nu mis. Ik heb hier gelukkig geen last van maar als je het ziet geeft het een beetje een vreemd gezicht.

Ik ben nog niet gecastreerd, maar ik mag al wel gereserveerd worden.

Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,

Ik ben Sep. Ik kom ergens vandaan waar heel veel konijntjes woonden, hierdoor weten ze niet wanneer ik geboren ben, maar hier in de opvang schatten ze mij zo’n 8 maanden oud.

 

Ik ben een klein konijn. Ik ben een Nederlandse hangoor dwerg. Ik ben gek op kriebels en knuffels en vind oppakken dan ook geen probleem. Ik vind het heerlijk om lekker te kunnen rennen en spelen, maar zo nu en dan even neerploffen en languit relaxen vind ik ook heerlijk.

 

Ik ben nog niet gecastreerd, maar ik mag al wel gereserveerd worden.

Ik ben nog niet ingeënt.

Op het moment verblijven er nog 5 andere rammen in de opvang,
zij zullen binnenkort op de website komen.