Rammen ter adoptie

Op het moment hebben wij nog geen potje om alle rammen bij binnenkomst te laten castreren.  

Hierdoor kan een ram tot nu toe alleen nog maar gecastreerd worden als hij geadopteerd word. 

Een ram mag pas uit de opvang als hij gecastreerd is!

 

Zoekt u een maatje voor uw voedster? 
Dan ontvangen wij graag een mail van u waarin u het karakter van uw voedster omschrijft. Zo kunnen wij een selectie maken welke rammen er geschikt zijn om te koppelen. Dan word u uitgenodigd om zelf te komen kijken om zo een besluit te maken welke ram u als maatje wilt voor uw voedster. Hij word dan zo snel mogelijk gecastreerd en mag na minimaal 2-3 weken gekoppeld worden aan de voedster.

 

Hallo,
Ik ben Rex. Ik ben geboren op 3 oktober 2017, en ben dus 10 maanden oud. Ik ben hier geboren in de opvang, net als mijn broertje Bliksem.

Ik word waarschijnlijk een klein/middelgroot konijn. Mijn moeder is een Hollander en mijn vader een klein Lotharinger. Ik kijk graag stiekem om het hoekje om alles in de gaten te houden. Ik vind kriebelen op mijn koppie erg lekker. Oppakken vind ik nog best wel eng en moet hier nog aan wennen zodat mijn nieuwe baasje mij makkelijk kan controleren. Ik vind het heerlijk om lekker te kunnen rennen, springen en spelen. Ik hoop dat ik dit bij mijn nieuwe baasje volop mag doen samen met een leuk en lief vriendinnetje.

Ik ben nog niet gecastreerd, maar ik mag al wel gereserveerd worden.
Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben Bliksem. Ik ben geboren op 3 oktober 2017, en ben dus 10 maanden oud. Ik ben hier geboren in de opvang, net als mijn broertje Rex.

Ik word waarschijnlijk een klein/middelgroot konijn. Mijn moeder is een Hollander en mijn vader een klein Lotharinger. Ik vind het erg fijn om ergens lekker te kunnen relaxen en om vanaf dat punt alles in de gaten te kunnen houden. Ik ben er geen fan van om opgepakt te worden, maar een flinke kriebelbeurt vind ik heerlijk. Ze zeggen hier dat ik goed ben in verstoppetje spelen. Ik ga namelijk vaak zo zitten dat je zo over mij heen kijkt hihi.

Ik ben nog niet gecastreerd, maar ik mag al wel gereserveerd worden.
Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben Knabbel. Ik ben op 9 mei 2018 gevonden in een park, ik werd toen geschat op 4 weken dus ik ben waarschijnlijk rond 18 april geboren. Ik ben nu dus zo’n 4 maanden oud.

Ik word waarschijnlijk een klein tot middelgroot konijn. Ik ben een Witte van Hotot. Ik ben erg nieuwsgierig en sta letterlijk altijd vooraan te kijken. Ik weet prima wat ik wil en doe dat dan ook. Oppakken heb ik geen tijd voor, ik ben veel te druk met rennen en spelen. Af en toe een kriebeltje in mijn pauzes vind ik wel leuk en gezellig.

Ik ben nog niet gecastreerd, maar ik mag al wel gereserveerd worden.
Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben DJ. Ik ben geboren in 2012, en ben dus 6 jaar oud.

Ik ben een klein konijn. Ik ben waarschijnlijk een dwergkruising. Ik ben erg rustig en lig het liefste op een plekje waarvandaan ik alles kan zien. Oppakken vind ik niet zo’n enorm probleem, maar het hoeft van mij niet zo. Kriebels vind ik wel lekker en ik kom ze gerust bij je halen. Ze zeggen hier dat ik momenten heb dat ik het lekker rustig aan doe, maar ook momenten heb alsof ik mijn jeugd aan het herbeleven ben. Ik vind het namelijk erg leuk om ook lekker te kunnen spelen en een beetje te plagen. Andere konijnen vind ik wel erg interessant, maar ik wil wel graag even duidelijk maken dat ik de baas ben.

Ik ben al gecastreerd, maar nog niet ingeënt.

 

Hallo,

Ik ben DJ. Ik ben geboren in december 2016, en ben dus 1 jaar oud.

Ik ben een klein konijn. Ik ben waarschijnlijk een Hollander kruising. Ze zeggen hier dat ik best wel een boefie ben. Ik vraag ook wel een beetje om aandacht door dingen te doen waardoor ze wel bij mij moeten komen kijken. Oppakken hou ik niet zo van. Het liefste sta ik met mijn 4 pootjes lekker op grond en kom ik zelf een snelle kriebel bij je halen tijden het chillen en spelen door. Ik zou het erg leuk vinden om met mijn nieuwe baasje gezellige spelletjes te doen. Ze zeggen hier dat ik het misschien zelfs leuk ga vinden om agility te doen, dat zou iets zoals een soort hindernisbaan zijn.

Ik ben al gecastreerd, maar nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben Jimmy. Ik ben geboren op 27 mei 2017, en ben dus 1 jaar oud.

Ik ben een middelgroot konijn. Ik ben een Teddy Widder. Dit betekent dat ik lange haren heb die 1-2x per week goed geborsteld worden met een goede borstel. En 1x in de zoveel tijd zou een trimbeurt ook wel erg fijn, zoals je kunt zien heb ik die pas gehad. U mag in de opvang een test borstelbeurt doen, om te kijken of het u lukt en of u het geen probleem vind om dit toen. Op het moment zijn de haren op mijn rug niet erg lang, ze vermoeden dat het naarmate van tijd nog weer terug komt. Ik ben gek op kriebels en ga er lekker voor zitten. Ik vind het erg leuk om lekker te kunnen spelen, ik zie mijn borstelbeurten dan ook als een speelpartijtje en vind het dus ook echt niet erg om geborsteld te worden.

Ik ben nog niet gecastreerd, maar ik mag al wel gereserveerd worden.
Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben Tino. Ik ben geboren in 2012 , en ben dus 6 jaar oud.

Ik ben een klein konijn. Ik ben waarschijnlijk een leeuwenkop kruising. Ik vind kriebels erg fijn en oppakken vind ik niet zo’n probleem zolang het maar niet te lang duurt. Ze zeggen hier dat ik heel zachtaardig en lief ben. Mijn tandjes moeten wel heel goed in de gaten gehouden worden, want toen ik hier kwam was alles scheef afgesleten. Daardoor heb ik ook een beetje moeite met brokjes eten, maar nadat ik eraan geholpen ben gaat het steeds een stukje beter.

Ik ben al gecastreerd, maar nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben Sem. Ik ben geboren op 1 mei 2018, en ben dus 3 maanden oud. Ik ben in de opvang gekomen samen met mijn broertje Eros.

Ik ben een klein konijn. Ik ben waarschijnlijk een Hollander kruising. Oppakken vind ik best spannend en vind het niet zo heel leuk. Ook handen vind ik nog een beetje eng en moet er echt even aan wennen. Zodra ik door heb dat het ‘veilig’ is kan ik een korte kriebel op mijn koppie wel waarderen.
Ik kijk het liefste de kat uit de boom vanaf mijn vaste plekje, ik vind nieuwe dingen nog erg spannend en heb wat meer tijd nodig om aan dingen te wennen.

Ik ben nog niet gecastreerd, maar ik mag al wel gereserveerd worden.
Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben Eros. Ik ben geboren op 1 mei 2018, en ben dus 3 maanden oud. Ik ben in de opvang gekomen samen met mijn broertje Sem.

Ik ben een klein konijn. Ik ben waarschijnlijk een Hollander kruising. Ik vind oppakken nog een beetje eng, maar zolang het niet al te lang duurt vind ik het wel prima. Kriebels vind ik heerlijk, en daar wil ik echt wel even goed voor gaan zitten om ze te ontvangen. Ik ben erg nieuwsgierig en ik houd dan ook alles strak in de gaten zodat ik geen ‘nieuwtjes’ mis.

Ik ben nog niet gecastreerd, maar ik mag al wel gereserveerd worden.
Ik ben nog niet ingeënt.