Voedsters ter adoptie.

Dit zijn de voedsters die momenteel bij ons in de opvang verblijven. 
Als u een voedster wilt bij uw ram, dient uw ram minimaal 2-3 weken gecastreerd te zijn.
Tevens kunnen er ook voedsters gekoppeld worden zodat er een voedster koppel of voedster groepje word gemaakt. Echter dient er dan wel nog 1 ex-ram bij deze combinaties te komen eer de voedsters geadopteerd mogen worden.

Hallo,
Ik ben Vlekkie. Ik ben geboren op 20 april 2015 , en ben dus 3 jaar oud.

Ik ben een klein konijn. Ik ben een Hollander kruising. Ik ben erg lief en houd wel van een kriebel. Oppakken vind ik heel erg spannend en hou daar gewoon niet zo van. Ik ben gek op mijn soortgenootjes en speel heel graag met ze. Maar als er iets is wat ik niet leuk vind laat ik dat echt wel aan ze weten hoor! Ik heb een gekke aftekening op mijn koppie waardoor mijn koppie er een beetje vreemd uitziet, maar ik mankeer niets hoor. Ik heb aan 1 kant een heel speciaal oog, hij is namelijk blauw met een beetje bruin erbij, dit word een maanoog genoemd. De opvang zou er speciaal een foto van maken, zodat mijn mogelijk nieuwe eigenaar het alvast kan zien.

Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben Chikkie. Ik ben geboren op 20 april 2015, en ben dus 3 jaar oud.

Ik ben een klein konijn. Ik ben een dwergkruising met vermoedelijk een Triantha. Ik ben een beetje onzeker en vind vooral nieuwe dingen erg spannend. Ik vind het dus wel erg fijn om dan een beetje gerust gesteld te worden. Zodra ik wat op mijn gemak ben ga ik rustig aan op ontdekking uit om zo alles voorzicht te inspecteren. Oppakken vind ik heel eng en wil dat liever niet. Kriebelen vind ik niet zo heel erg, maar liever alleen als ik het wil.

Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben Nijntje. Ik ben geboren op 1 mei 2014, en ben dus 4 jaar oud.

Ik ben een middelgroot konijn. Ik ben waarschijnlijk een leeuwenkop kruising. Ik ben erg nieuwsgierig en pas mij makkelijk aan naar een nieuwe omgeving. Ik kan best snel zijn als ik wil en maak gerust een speurt als ik graag ergens naartoe wil. Oppakken vind ik geen probleem en kriebelen ook totaal niet. Ik vind het heel leuk om te spelen, maar even chillen en genieten van de omgeving vind ik toch ook wel erg leuk en fijn.

Ik ben gesteriliseerd.
Ik ben nog niet ingeënt.