Voedsters ter adoptie.

Dit zijn de voedsters die momenteel bij ons in de opvang verblijven. 
Als u een voedster wilt bij uw ram, dient uw ram minimaal 2-3 weken gecastreerd te zijn.
Tevens kunnen er ook voedsters gekoppeld worden zodat er een voedster koppel of voedster groepje word gemaakt. Echter dient er dan wel nog 1 ex-ram bij deze combinaties te komen eer de voedsters geadopteerd mogen worden.

Hallo,

Ik ben Smik. Ik ben geboren in 2016, en ben dus 3 jaar oud.

Ik ben een klein konijn. Ik ben een Hollander kruising. Ze zeggen hier dat ik best een pittige tante ben, ik wil namelijk wel duidelijk hebben dat ik de baas wil zijn! Maar zodra dat duidelijk is kan ik een erg lieve meid zijn. Oppakken vind ik geen enkel probleem, maar van mij hoeft het niet zo. Knuffels en kriebelen vind ik ook erg fijn. Ik hou alles goed in de gaten zodat ik weet wat er gaande is. Ik hou van spelen en de opvang denkt dat denkspelletjes voor mij erg leuk zijn.

Ik ben ingeënt, namelijk voor;
RHD1+Myxomathose, geldig t/m september 2019
RHD2, geldig t/m september 2019

Hallo,

Ik ben Jul. Ik ben geboren op 14 oktober 2017, en ben dus 1 jaar oud.

Ik ben een klein konijn. Ik ben een kruising, maar van wat precies weten ze hier niet. Ik kijk het liefste de kat uit de boom en laat dingen zoals ze zijn. Ik ben gek op kusjes en knuffels geven (en krijgen) van mijn konijnen vriendjes en vriendinnetjes. Het liefste lig ik dan ook lekker bij ze te relaxen. Oppakken hoeft van mij niet zo, maar kriebels op mijn koppie vind ik heerlijk.

Ik ben ingeënt, namelijk voor;
RHD1+Myxomathose, geldig t/m november 2019
RHD2, geldig t/m november 2019

Hallo,

Ik ben Yup. Wanneer ik precies geboren weten ze helaas niet, ik ben namelijk gevonden op straat. Maar de opvang schat dat ik zo’n 1-2 jaar oud ben.

Ik ben een klein konijn. Ik ben een Witte van Hotot. Ik vind nieuwe dingen nog erg spannend en wil dan ook rustig aan kunnen wennen. Oppakken vind ik een beetje eng, dat hoeft mij niet zo ik blijf liever met mijn 4 pootjes op de grond. Kriebels op mijn koppie vind ik wel lekker, maar het liefste als ik ze zelf kom halen. Ik ben gek op spelen en vooral op rennen.  

Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,

Ik ben Coco. Ik ben geboren op 1 april 2018, en ben dus 11 maanden oud. Ik ben samen met mijn 3 kindjes in de opvang gekomen, en ik mag dan ook pas verhuizen vanaf 7 maart gezien zij dan al 10 weken oud zijn.

Ik ben een klein konijn. Ik ben een Duitse hangoor kruising. Ik ben heel nieuwsgierig en ga graag uit op ontdekking. Ik heb wel de tijd nodig om te kunnen wennen, want een nieuwe omgeving vind ik eerst heel spannend. Oppakken houd ik niet zo van, ik vind dat erg eng! Kriebels vind ik geen probleem, zolang ik maar lekker op mijn eigen plekje mag blijven zitten. Ik ben gek op spelen en ik vind het heerlijk om lekker te kunnen rennen. Ze zeggen hier dat ik er ondeugend ben, waardoor ik nu ook mijn naam best goed weet.

Ik ben nog niet ingeënt.

Op het moment verblijven er nog 6 andere voedsters in de opvang,
Zij zullen binnenkort op de website komen.