Te koop

Als opvang krijgen wij natuurlijk ook dingetjes gedoneerd waar wij al veel van hebben, helaas niks mee kunnen of om te verkopen. 
Daarom hebben we ook dingen te koop staan, alle opbrengsten zijn daarvan voor de opvang. 

Hieronder kunt u bekijken wat wij zoal te koop hebben.

Heeft u vragen over iets, of wilt u iets overnemen? Mail dan via het contactformulier onderaan de pagina.

 

Wij hebben deze superleuke boekjes gedoneerd gekregen van Stichting Konijnenbelangen en Babette Wiedeman.

 

Kleintje-Konijntje, Memoires van een Konijnengek. De verhalen van een konijnenmoeder, die met vallen en opstaan het wezen van het konijn leert te begrijpen. Verhalen met een lach maar ook met een traan. Verhalen die vaak ontroerend, maar ook leerzaam zijn. Geschreven door Babette Wiedeman en met prachtige illustraties van Roosje~Rosalie. En met na elk hoofdstuk een verduidelijking van het konijnengedrag door Berit Veltmeijer of door Bernice Muntz.

Deze boekjes mogen wij verkopen voor € 14,95 per boekje (vaste prijs, exclusief verzendkosten). En de gehele opbrengst is voor de konijnen in de konijnen opvang.

De boekjes kunnen opgehaald worden in Vianen, maar ook verzonden worden voor € 4,- per brievenbus pakketpost, dit is met een track en tracé code. Er passen 2 boekjes in 1 enveloppe, waardoor u voor 2 boekjes dus ook € 4,- verzendkosten betaald (mits naar hetzelfde adres).