Koppels ter adoptie.

Op het moment zijn dit de bestaande koppels uit de opvang.

Zit er voor u geen leuk koppel tussen?

Contact dan de opvang voor eventuele koppel opties tussen de enkele konijnen.

Hallo,

Wij zijn Wade en Rosa. Wij zijn broer en zus. Wij zijn geboren in december 2016 en zijn dus 2 jaar oud.

Ze vermoeden dat wij Hollander kruisingen zijn. Wij zijn kleine konijnen. We lijken best veel op mekaar, maar als je iets beter kijkt zie je dat ik iets lichter ben dan Rosa. Wij zijn gek op mekaar en zijn dan ook vaak bij mekaar te vinden. Kriebels en knuffels vinden wij geen probleem, wij ontvangen ze zelfs graag, maar spelen doen wij het liefste. Wij zijn erg nieuwsgierig en leergierig, het is dan ook mogelijk dat u met ons aan de gang kan gaan met trainen zoals bv horde springen, zig zaggen etc etc.

Rosa is het brutaalste en durft gerust de discussie met je aan te gaan! Ik daar in tegen kijk liever wat meer de kat uit de boom en ben met alles eerst wat voorzichtiger.

Wade (wit-lichtgrijs) is een gecastreerde ram en Rosa (wit donkergrijs/bruinig) is een gecastreerde voedster.
Wij zijn nog niet ingeënt.

Hallo,

Wij zijn Dadel en Frummel. Ik, Dadel ben geboren op 1 november 2016, ik ben dus 2 jaar oud. Van mijn vriendinnetje Frummel is de geboortedatum helaas onbekend, maar de opvang schatte haar op zo’n 8 weken oud toen zij begin januari in de opvang kwam. Zij zou nu dus zo’n 3 maanden moeten zijn.

Ik ben een Teddy widder en ben van middelgroot formaat. Frummel is een Lotharinger kruising en zij word naar schatting ook middelgroot. Wij zijn wel in voor een kriebel/knuffel sessie. Oppakken vinden wij beide geen probleem, maar het liefste blijven wij toch wel met al onze pootjes op de grond. Wij zijn beide vrij nieuwsgierig en houden dan ook alles stiekem in de gaten.
Ik ben langharig wat betekent dat ik iedere week 1-2 keer geborsteld moet worden met een specifieke borstel en iedere 2-3 maanden een bezoekje moet brengen aan de trimmer om weer even bijgeknipt te worden. Ik heb door het gebruik van verkeerde materialen bij mijn vorige baasje nogal wat haargroeistoornissen ontwikkelt op mijn rug. Zoals je kunt zien is een deel al weer hersteld maar helaas nog niet alles, dus ziet mijn vacht er nog heel raar en gek uit.

Dadel (blauw-wildkleur) is een gecastreerde ram en Frumel (wit-zwart) is een voedster.
Wij zijn nog niet ingeënt.
In pricipe worden wij herplaatst als koppel, maar indien er een perfect plekje voor Dadel bij een matchend konijnen vriendinnetje voordoet mogen wij apart herplaatst worden.