Voedsters ter adoptie.

Dit zijn de voedsters die momenteel bij ons in de opvang verblijven. 
Als u een voedster wilt bij uw ram, dient uw ram minimaal 2-3 weken gecastreerd te zijn.
Tevens kunnen er ook voedsters gekoppeld worden zodat er een voedster koppel of voedster groepje word gemaakt. Echter dient er dan wel nog 1 ex-ram bij deze groep te komen eer de voedsters geadopteerd mogen worden.

Let op: nieuwe foto's komen eraan.

Hallo,
Ik ben Roosje. Ik ben geboren in september 2013, en ben dus 4 jaar oud.

Ik ben een klein konijn. Ik ben een Nederlandse hangoor dwerg. Ik vind het fijn om op een vaste plek te kunnen liggen om zo alles goed in de gaten te kunnen houden. Als ik op mijn gemak ben vind ik kriebels heerlijk, en ga er dan lekker voor liggen om ze te kunnen ontvangen. Oppakken hoeft van mij niet perse, ik vind het eenmaal leuker om lekker te kunnen rennen, spelen en chillen met mijn 4 pootjes op de grond waar ik ze wil hebben.

Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben Jill. Ik ben geboren in juni 2017, en ben dus 1 jaar oud.

Ik ben een klein konijn. Ik ben een waarschijnlijk een dwerg kruising, maar ben groter uitgevallen. Oppakken vind ik niet zo’n heel groot probleem, maar als het niet nodig is, dan liever niet. Ik houd graag alles in de gaten vanaf mijn vaste plekje. Ik vind het, het allerleukste om op avontuur te gaan, en ben dan ook een kei in ontsnappen. Kriebels vind ik geen probleem, mijn favoriete kriebelplekje is bovenop mijn koppie. Omdat ik het niet altijd eens ben met wat er gebeurd en dan nog wel eens wil happen wil de opvang mij niet uitplaatsen bij kinderen onder de 8 jaar oud.

Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,

Ik ben Selly. Ik ben geboren in 2016, en ben dus 2 jaar oud.

 

Ik ben een middelgroot konijn. Ik ben een Duitse hangoor. Oppakken vind ik niet zo heel erg leuk. Maar kriebels vind ik zo nu en dan wel lekker om te krijgen. Ik kijk graag eerst de kat uit de boom zodat ik weet of de kust veilig is.  Ik vind het leuk om lekker te kunnen spelen, maar even rustig relaxen vind ik toch ook wel erg fijn. Ik word naarmate ik meer gewend ben steeds nieuwsgierig en kom dan ook graag een kijkje nemen bij je.

 

Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben Witje. Ik ben geboren in 2012, en ben dus 6 jaar oud.

Ik ben een middelgroot konijn. Ik ben waarschijnlijk een angora kruising. Ik ben niet overal langharig, zo ben ik op mijn rug gewoon kort. Maar rondom mijn billen heb ik een soort rok van lange haren, ook heb ik bij mijn koppie een flinke bos vacht. Dit moet zo’n 1-2x per week goed geborsteld worden met een goede borstel. En 1x in de zoveel tijd zou een trimbeurt ook wel erg fijn, zoals je kunt zien heb ik die pas gehad. Vooral de haren rondom mijn ogen moeten goed bij gehouden worden omdat vooral mijn linkeroog gaat irriteren en ik dan slechter zie. U mag in de opvang een test borstelbeurt doen, om te kijken of het u lukt en of u het geen probleem vind om dit toen.
Ik word graag rustig benaderd omdat ik door mijn vacht niet alles goed kan zien. Ik vind oppakken geen probleem, en aaien en kriebels vind ik ook heerlijk. Zolang het maar rustig word gedaan. Ik kan mij erg gaan hechten aan mensen en kan dan ook boos worden als je mij een dagje vergeet te kriebelen.

Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,

Ik ben Trudie. Ik ben geboren in begin 2011, en ben dus 7 oud.

 

Ik ben een klein konijn. Ik ben waarschijnlijk een klein Lotharinger kruising. Ik ben erg nieuwsgierig en kom graag kijken wat er aan de hand is. Ik ben een pittig dametje die echt kan laten zien wat mijn ik ergens van vind. Maar ik heb ook een hele zachte kant en ben dan toch ook wel een poetskoningin. Ik heb al zoveel gepoetst dat ik 2 andere konijnen hier kaal had gepoetst, oepsie. Aaien en kriebels mag, maar hoeft van mij niet perse. Oppakken vind ik ook geen probleem. Maar spelen vind ik veel leuker, lekker rennen, springen, huppen en graven bijvoorbeeld.


Ik ben nog niet ingeënt.

Op het moment hebben wij nog 2 voedsters in de opvang. 
Zij zijn nog niet ingeënt. 
Voor vragen, foto's en informatie over deze konijnen; neem gerust contact op.