Rammen ter adoptie

Op het moment hebben wij nog geen potje om alle rammen bij binnenkomst te laten castreren.  

Hierdoor kan een ram tot nu toe alleen nog maar gecastreerd worden als hij geadopteerd word. 

Een ram mag pas uit de opvang als hij gecastreerd is!

 

Zoekt u een maatje voor uw voedster? 
Dan ontvangen wij graag een mail van u waarin u het karakter van uw voedster omschrijft. Zo kunnen wij een selectie maken welke rammen er geschikt zijn om te koppelen. Dan word u uitgenodigd om zelf te komen kijken om zo een besluit te maken welke ram u als maatje wilt voor uw voedster. Hij word dan zo snel mogelijk gecastreerd en mag na minimaal 2-3 weken gekoppeld worden aan de voedster.

 

Hallo,

Ik ben Bliksem. Ik ben geboren op 3 oktober 2017, en ben dus 8 maanden oud. Ik ben hier geboren in de opvang, net als mijn broertje Rex.

 

Ik word waarschijnlijk een klein/middelgroot konijn. Mijn moeder is een Hollander en mijn vader een Lotharinger. Ik heb een best opvallende kleur, maar toch ga ik iedere keer zo liggen dat ik in mijn achtergrond verdwijn. Ik heb ze hier dus al een paar keer laten schikken omdat ik ineens ‘weg’ was. Ik vind het erg fijn om ergens lekker te kunnen relaxen en om vanaf dat punt alles in de gaten te kunnen houden. Ik ben er geen fan van om opgepakt te worden, maar een flinke kriebelbeurt vind ik heerlijk.

 

Ik ben nog niet gecastreerd, maar ik mag al wel gereserveerd worden.

Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,

Ik ben Rex. Ik ben geboren op 3 oktober 2017, en ben dus 8 maanden oud. Ik ben hier geboren in de opvang, net als mijn broertje Bliksem.

 

Ik word waarschijnlijk een klein/middelgroot konijn. Mijn moeder is een Hollander en mijn vader een Lotharinger. Ik kijk graag stiekem om het hoekje om alles in de gaten te houden. Ik vind kriebelen op mijn koppie erg lekker. Oppakken vind ik nog best wel eng en moet hier nog aan wennen zodat mijn nieuwe baasje mij makkelijk kan controleren. Ik vind het heerlijk om lekker te kunnen rennen, springen en spelen. Ik hoop dat ik dit bij mijn nieuwe baasje volop mag doen samen met een leuk en lief vriendinnetje.

 

Ik ben nog niet gecastreerd, maar ik mag al wel gereserveerd worden.

Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben Beethoven. Ik ben geboren in de lente van 2017, en ben dus ongeveer 1 jaar oud.

Ik ben een klein konijn. Ze vermoeden hier dat ik een Hollander kruising ben. Ik ben zeer nieuwsgierig en houd graag alles in de gaten. Ik ben best baldadig en sta graag op de voorgrond. Kriebels op mijn koppie vind ik heerlijk en ga hier graag even voor zitten.
Op het moment heb ik op mijn rug korte haren en enkele bijtwonden. Ik zat namelijk samen met Mozart in 1 kooi en dat ging niet geheel goed. De wonden beginnen mooi dicht te worden en ik begin al weer een mooie vacht op mijn rug te krijgen. Omdat ik het niet altijd eens ben met wat er gebeurd en dan nog wel eens wil happen/bijten, wil de opvang mij niet uitplaatsen bij kinderen onder de 8 jaar oud.

Ik ben al gecastreerd, maar nog niet ingeënt.

Hallo,
Ik ben Nijntje. Ik ben geboren in 2017, en ben dus 1 jaar oud.

Ik ben een klein konijn. Ik ben een Hollander kruising. Ik vind aandacht erg leuk, kriebels vind ik dan ook heerlijk. Oppakken vind ik nogal eng en heb dat liever niet. Ik word het liefste gekriebeld op mijn koppie tussen mijn ogen in. Ik ben zeer nieuwsgierig en sta dan ook graag vooraan om alles te kunnen bekijken.

Ik ben al gecastreerd, maar nog niet ingeënt.

Hallo,

Ik ben Beer. Wanneer ik precies geboren ben weten ze hier helaas niet, maar ik ben wel minimaal 2 jaar oud.

 

Ik ben een klein konijn. Ik ben een Nederlandse hangoor dwerg (NHD). Ik vind het erg leuk om te kunnen spelen en lekker te kunnen rennen. Dit is ook leuk voor jou om te zien want mijn oren vliegen dan vaak op en neer. Oppakken vind ik niet zo’n probleem, maar het hoeft van mij niet zo. Ik kom namelijk liever zelf naar je toe als je bij mij in de ren komt zitten. Kriebelen vind ik soms nog wel een beetje eng, maar op mijn koppie vind ik ze wel fijn.

 

Ik ben al gecastreerd, maar nog niet ingeënt.

 

Hallo,

Ik ben Knabbel. Ik ben op 9 mei 2018 gevonden in een park, ik werd toen geschat op 4 weken dus ik ben waarschijnlijk rond 18 april geboren. Ik ben nu dus zo’n 2 maanden oud.

 

Ik word waarschijnlijk een klein tot middelgroot konijn. Ik ben een Witte van Hotot. Ik ben erg nieuwsgierig en sta letterlijk altijd vooraan te kijken. Ik weet prima wat ik wil en doe dat dan ook. Oppakken heb ik geen tijd voor, ik ben veel te druk met rennen en spelen. Af en toe een kriebeltje in mijn pauzes vind ik wel leuk en gezellig.


Ik ben nog niet ingeënt.
Ik kan nog niet gecastreerd worden maar ik mag al wel gereserveerd worden.

Hallo,

Ik ben DJ. Ik ben geboren in 2012, en ben dus 6 jaar oud.

 

Ik ben een klein konijn. Ik ben waarschijnlijk een dwergkruising. Ik ben erg rustig en lig het liefste op een plekje waarvandaan ik alles kan zien. Oppakken vind ik niet zo’n enorm probleem, maar het hoeft van mij niet zo. Kriebels vind ik wel lekker en ik kom ze gerust bij je halen. Ze zeggen hier dat ik momenten heb dat ik het lekker rustig aan doe, maar ook momenten heb alsof ik mijn jeugd aan het herbeleven ben. Ik vind het namelijk erg leuk om ook lekker te kunnen spelen en een beetje te plagen.

 

Ik ben al gecastreerd, maar ik mag pas vanaf 24 juli gaan daten.

Ik ben nog niet ingeënt.

Hallo,

Ik ben DJ. Ik ben geboren in december 2016, en ben dus 1 jaar oud.

 

Ik ben een klein konijn. Ik ben waarschijnlijk een Hollander kruising. Ze zeggen hier dat ik best wel een boefie ben. Ik vraag ook wel een beetje om aandacht door dingen te doen waardoor ze wel bij mij moeten komen kijken. Oppakken hou ik niet zo van. Het liefste sta ik met mijn 4 pootjes lekker op grond en kom ik zelf een snelle kriebel bij je halen tijden het chillen en spelen door.

 

Ik ben nog niet gecastreerd, maar ik mag al wel gereserveerd worden.

Ik ben nog niet ingeënt.

Op het moment hebben wij nog 1 ram in de opvang. 
Hij is nog niet gecastreerd en ingeënt. 
Voor vragen, foto's en informatie over dit konijn; neem gerust contact op.