Koppels ter adoptie.

Op het moment zijn dit de bestaande koppels uit de opvang.

Zit er voor u geen leuk koppel tussen?

Contact dan de opvang voor eventuele koppel opties tussen de enkele konijnen.

Hallo,
Wij zijn Teun en Snoepie. Ik, Teun ben geboren op 4 september 2017 en Snoepie is geboren op 1 maart 2016, ik ben dus 11 maanden oud en Snoepie 2 jaar oud.

Ik ben een kruising tussen een half wild konijn en dwergkruising en mijn vriendinnetje is een Hollander krusing. Wij zijn beide kleine konijnen. Hier in de opvang zeggen ze dat we een klef stelletje zijn. Wij doen echt alles samen en zijn stapelgek op mekaar. Snoepie heeft alleen wel een ‘eis’ voor bij ons nieuwe huisje. En dat is iets om in te kunnen graven, want dat doet ze graag. De opvang zegt dat ik iets ben genaamd een uitbreker. Geen idee wat dat is, maar omdat ik dat ben is een verblijf wat dicht aan de bovenkant is, voor mij het beste. Oppakken vinden wij niet heel erg, maar als het nodig is hoeft het van ons niet zo. Ze zeggen hier dat ik toch net iets aaibaarder ben dan Snoepie. Snoepie is meer op haar zelf

Wij zijn beide ingeënt, en hebben dan ook inentingsboekjes.
Mijn inenting voor RHD1 en Myxomatose is geldig t/m november 2018.
Mijn inenting voor RHD2 is geldig t/m november 2018.
Snoepie haar inenting voor RHD1 en Myxomatose is geldig t/m 12-09-2018.
Snoepie haar inenting voor RHD2 is net verlopen.

Teun (bruin-zwart) is een gecastreerde ram en Snoepie (wit-grijs) is een voedster.

Hallo,
Wij zijn Nira en Luna. Wij zijn geboren in het najaar van 2015 en zijn dus ongeveer 2 jaar oud.

Wij zijn klein Lotharingers. Wij zijn kleine konijnen. Wij zijn erg nieuwsgierig en vinden het erg leuk om alles in de gaten te houden. We zijn erg gek op mekaar en vinden het ook heerlijk om lekker knus tegen mekaar aan te kruipen. Oppakken vind Nira niet heel geslaagd maar ik vind het niet zo’n probleem. Kriebelen vinden wij beide wel lekker en gaan er gerust voor zitten, en kruipen ook naast mekaar zodat je ons in 1x kan aaien.

Luna is een gecastreerde ram en Nira is een voedster
Wij zijn nog niet ingeënt.

Hallo,
Wij zijn Wade en Rosa. Wij zijn broer en zus. Wij zijn geboren in december 2016 en zijn dus 1 jaar oud.

Ze vermoeden dat wij Hollander kruisingen zijn. Wij zijn kleine konijnen. We lijken best veel op mekaar, maar als je iets beter kijkt zie je dat ik iets lichter ben dan Rosa. Wij zijn graag op ons zelf en liggen het liefste samen lekker te chillen of te spelen. Oppakken vinden we allebei niet zo leuk. Maar kriebelen beginnen we steeds leuker te vinden, wel terwijl wij met onze 4 pootjes op de grond. We worden naarmate van tijd steeds nieuwsgierig en komen steeds vaker even bij je kijken of lopen met je mee.

Wade (wit-lichtgrijs) is een gecastreerde ram en Rosa (wit donkergrijs/bruinig) is een gecastreerde voedster.
Wij zijn nog niet ingeënt.